top of page
Children's Storybooks

GYEREKKÖNYVEK
NYELVI LEKTORÁLÁSA, KORREKTÚRÁZÁSA

Olyan korrektort keres, aki nagy tapasztalatra tett már szert gyerekkönyvek korrektúrázásában? Nem kell tovább kutatnia, megtalálta! Legyen szó kisebbeknek vagy nagyobbaknak írt történetekről, sosem szabad szem elől téveszteni a gyerekközönség különleges igényeit.

GYEREKKÖNYVEK ALAPOS ÁTNÉZÉSE ÉS ÁTFOGÓ JAVÍTÁSA

  • helyesírási, nyelvhelyességi és központozási hibák, elírások kijavítása

  • a szöveg egységességének és gördülékenységének javítása

  • magyarázatok és további tanácsok megjegyzések formájában

  • javítások nyomonkövethetősége a szerzői kontroll meghagyása céljából

A gyermekeknek szánt könyveket is korrektúráztatni kell, mint a felnőtteknek szólókat? A válasz természetesen határozott igen, hiszen az átlagosnál nagyobb betűkkel szedett rövid szövegekben annál feltűnőbb egy helyesírási hiba. Egy gyerekkönyvíró munka közben gyakran avanzsál költővé: meg kell találnia a tökéletesen odaillő szavakat, és a történetet annak leglényegesebb elemeire kell lecsupaszítania.

Nagy örömmel vállalom gyerekkönyvek átnézését, hiszen ezek a művek segítenek már egészen kiskorban megszerettetni a kisebbekkel az olvasást.

MIÉRT VÁLASSZON ENGEM?

Ingyenes próbamunka

Teljes mértékben megértem, ha megbízás előtt szeretne megbizonyosodni arról, hogy én vagyok a megfelelő korrektor a feladatra, hiszen ki ne szeretné a legjobb kezekben tudni a gyerekkönyvét. 

Nagy tapasztalat

Többévnyi korrektúrázási tapasztalattal a hátam mögött tisztában vagyok az írók által vétett gyakoribb hibákkal, és hamar ráhangolódom az író stílusára.

Magas minőségű munkámnak köszönhető jó hírnév

 

Szívesen bizonyítom szakmai kiválóságomat díjmentes próbamunka elvégzésével, de elhivatottságomat igazolják ügyfeleim ajánlásai és véleményei is.

bottom of page