top of page
Stack of Books

REGÉNYEK ÉS NOVELLÁK
NYELVI LEKTORÁLÁSA, KORREKTÚRÁZÁSA

Tapasztalt korrektorként friss szemmel nézem át a kéziratát és emelem a szöveg minőségét. Képességeim és tudásom legjavával támogatom az engem megbízó szerzőket és a kiadás előtt álló könyvüket.

REGÉNYEK ÉS NOVELLÁK ALAPOS ÁTNÉZÉSE ÉS ÁTFOGÓ JAVÍTÁSA

  • helyesírási, nyelvhelyességi és központozási hibák, elírások kijavítása

  • a szöveg egységességének és gördülékenységének javítása

  • magyarázatok és további tanácsok megjegyzések formájában

  • javítások nyomonkövethetősége a szerzői kontroll meghagyása céljából

A végleges kézirat alapos átnézése elengedhetetlen a könyv hagyományos kiadónak vagy magánkiadónak történő benyújtása, esetleg online felületen való publikálása előtt. Amennyiben sikeres szeretne lenni az egyre nagyobb versenyt diktáló piacon, akkor az elkészült mű irodalmi szerkesztése utáni lépést, vagyis a kézirat korrektúrázását nem lehet kihagyni. A korrektúrázás hivatott azt biztosítani, hogy a regény megfeleljen az irodalmi művekkel szemben támasztott magas szakmai elvárásoknak. Függetlenül attól, hogy mennyire tapasztalt író, milyen műfajban alkot, vagy milyen hosszú a kézirat, rám bízhatja az írását, hogy az olvasói élvezettel merülhessenek el a könyvében, és a szövegben maradt hibák ne vonják el a figyelmüket a nagyszerű történetről.

Az olvasás szeretete, a helyesírási szabályok alapos ismerete (és a változások figyelemmel kísérése), valamint a tökéletességre törekvés egy korrektor legfőbb ismérvei. Roppant büszke vagyok az összes eddigi munkámra, a könyvek vastagságától és műfajától függetlenül .

Olvasószerkesztő ésvagy szerkesztő.jpg

MIÉRT VÁLASSZON ENGEM?

Ingyenes próbamunka

Az első megbízás előtt szívesen készítek díjmentes próbamunkát, így láthatja, milyen javításokat, változtatásokat javaslok, és milyen végeredményre számíthat.

Nagy tapasztalat

Többévnyi korrektúrázási tapasztalattal a hátam mögött tisztában vagyok az írók által vétett gyakoribb hibákkal, és hamar ráhangolódom az író stílusára.

Magas minőségű munkámnak köszönhető jó hírnév

 

Szívesen bizonyítom szakmai kiválóságomat díjmentes próbamunka elvégzésével, de elhivatottságomat igazolják ügyfeleim ajánlásai és véleményei is.

bottom of page