top of page

SZAKDOLGOZAT ÉS DOKTORI DISSZERTÁCIÓ NYELVI LEKTORÁLÁSA, KORREKTÚRÁZÁSA

Bármilyen témában íródott BA- és MA-szakdolgozatok, valamint doktori disszertációk nyelvi megformáltságának és helyesírási hibáinak javítása.

DOLGOZATOK ALAPOS ÁTNÉZÉSE ÉS ÁTFOGÓ JAVÍTÁSA

  • helyesírási, nyelvtani és központozási hibák, elírások kijavítása

  • a szöveg egységességének és gördülékenységének javítása

  • felületes és homályos megfogalmazás helyesbítése

  • megfelelő stílus, hangnem és nyelvezet alkalmazása

  • a regiszterhez illő szóválasztás ellenőrzése

  • magyarázatok és további tanácsok megjegyzések formájában

Szakdolgozatok és disszertációk értékelésekor pontlevonás jár azért, ha a dolgozat stílusa nehézkes, megfogalmazása zavaros, továbbá tele van gépelési és helyesírási hibákkal. Ne hagyja, hogy a dolgozat megírásába fektetett kutatómunkája minőségét, az írása jó tartalmát és az abban megfogalmazott értékes gondolatokat lerontsa a nyelvi igénytelenség, amelyért legtöbbször az időhiány okolható. Bízza rám a dolgozatát, hogy kijavítsam a szövegben maradt értelemzavaró, felesleges hibákat, valamint hogy az minden előírt nyelvi követelménynek és a tudományos írásokkal szembeni valamennyi elvárásnak megfeleljen.

MIÉRT VÁLASSZON ENGEM?

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZÉLES KÖRŰ TAPASZTALAT

Állandó elérhetőség és gyors, az elejétől a végéig online ügyintézés. Szívesen végzek a megbízás előtt próbamunkát is, ezzel bizonyítva szakmai felkészültségemet és kiválóságomat. Korrektorként már számos, a legkülönbözőbb témákban íródott szakdolgozat és doktori disszertáció nyelvi lektorálását végeztem el, a visszajelzések és az értékelések alapján a megbízóim legnagyobb megelégedésére.

A HATÁRIDŐ SZENT

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a dolgozatokat is szigorúan határidőre kell leadni, ezért a késés elfogadhatatlan. Lehetetlenül rövid elkészítési határidővel nem is vállalok dolgozatjavítást, hiszen az a minőség rovására menne. A korrektúrázott dolgozat mindig határidőre történő elküldését követően még a szakdolgozó rendelkezésére állok bármilyen felmerülő kérdés tisztázása érdekében.

KORREKT DÍJAZÁS

A korrektúrázási díj a szöveg milyenségétől függ, tehát egy alaposabban átnézett, gondosabban megírt dolgozat költségcsökkentő tényező. Fontos, hogy az általam nyújtott szolgáltatás nem merül ki az elírások és helyesírási hibák javításában, annál sokkal komplexebb javítást végzek a szövegen a fentiekben részletezettek szerint, a dolgozatok etikus javításának szabályait szem előtt tartva.

Érdemes árajánlatkéréskor kijelölnie azokat a szövegrészeket vagy oldalakat, amelyek átnézését nem kéri, ezzel is csökkentve a korrektúrázási díjat és elkészítési határidőt.

bottom of page