KORREKTÚRÁZÁS, NYELVI LEKTORÁLÁS

Minden vessző a helyén van? Részt vevő vagy résztvevő?

Tudta, hogy a legtöbben abbahagyják egy szöveg olvasását, ha helyesírási hibát találnak benne? Bízza rám a már ezerszer átolvasott írását, hogy "kíméletlenül" kijavítsam a hibákat, és "tudálékos" megjegyzésekkel segítsem a megfogalmazás tökéletesre csiszolását.

 
Miért válasszon engem

A precizitásomról és alaposságomról ismernek, ami ebben a műfajban elengedhetetlen. A munkám kifogástalan minőségét a mögöttem lévő sokéves és széles körű tapasztalat biztosítja. Bátran kijelenthetem, hogy könnyen együtt tudok dolgozni minden szak-, profi és még csak a szárnyát bontogató szerzővel.

Próbamunka kérése

Amennyiben még nem dolgoztunk együtt, akkor bátran tegyen próbára, szívesen elkészítek egy rövidebb próbamunkát díjmentesen, hogy meggyőzzem szakmai kiválóságomról.

Kedvező és átlátható díjazás

Versenyképes korrektúrázási díj minőségi kompromisszumok nélkül. Az árat a javítandó szöveg hossza és milyensége határozza meg, az árajánlatban szereplő összeg pedig nem fog változni, nem adódnak hozzá pluszköltségek.

Pontosság a határidő betartásában is

A vállalt határidőt mindig betartom, hiszen tudom, hogy Önnek is időre kell elkészülnie a szöveggel. Pontosan ezért lehetetlenül rövid határidős megbízást nem vállalok el, mivel a gyorsaság nem mehet a minőség rovására.

 

Tanulók/hallgatók:

szakdolgozat    doktori disszertáció

esszé    házi dolgozat

Vállalkozások:

honlap    beszámoló    sajtóközlemény

prezentáció    blog    magazin

Kutatók:

tanulmány    tudományosfolyóirat-cikk

publikáció    szakkönyv

Szerzők:

könyv    e-könyv    kézirat

novella    cikk    költemény

 

Korrektúrázás ára: 0,4 - 0,5 Ft / leütés

Mi van benne a díjban

A korrektúrázás egy már kész, magyar nyelvű szöveg áttanulmányozása egy külső, a szerzőtől független korrektor által a helyesírási, nyelvhelyességi (egyeztetés, szóhasználat, kötőszóhasználat stb.) hibák és elírások kiszűrése céljából, valamint e hibák kijavítása. Az általam nyújtott szolgáltatás ennél komplexebb, ugyanis nemcsak a helyesírási hibákat javítom ki, hanem nyelvi lektorálást is elvégzek a szövegeken: szükség esetén javítok a szórenden, kiküszöbölöm a szóismétléseket, kiszúrom a képzavarokat, és a problémás helyeken átfogalmazást javaslok, amit a megjegyzésben kifejtett magyarázattal és tanáccsal segítek.

Mit jelent ez a gyakorlatban
​Az átnézett szöveg elírásoktól, valamint helyesírási és stilisztikai hibáktól mentes lesz;

  • a szöveg világos megfogalmazása, gördülékenyebbé tétele és könnyebb olvashatósága érdekében módosításokat és javaslatokat fog tartalmazni;

  • az eredeti szövegben eszközölt minden változtatást könnyedén átlát és átnézhet;

  • bizonyos szövegrészletekhez adott esetben megjegyzéseket is fűzök a további problémás szöveghelyek jelölése céljából.

 
 
 
Árajánlatkérés
arrow&v
 

Elérhetőség

Hasznos oldalak

  • Facebook - Black Circle